WAN Dj Team!

De Dj's voor uw feesten!!

Voorwaarden, Boeken en feesten maar!!

WAN DJ-team:

Een team die van uw feest een feest maakt. Of het nu een bruiloft is of een kinderfeestje.
Ook doen wij aan wervelende drive-in shows en knallende houseparty's.

Wij zijn te boeken voor al uw feesten en partijen.
Met onze gezellige discjockey's die UW muziek draaien en onze profesionele apparatuur worden uw feesten een knallend succes!


Voorwaarden:

Om misverstanden te voorkomen, zijn er een aantal voorwaarden waaraan ons team en u (de klant) aan zult moeten voldoen. Om overleg te plegen over de voorwaarden en eventueel klachten af te handelen, kunt u altijd contact opnemen (Zie "contact.)


§1: Team

  1. Ons team bestaat uit 3 personen tot nu toe. Er zullen onder normale omstandigheden 3 personen uw muziek/show komen verzorgen. 2 diskjockeys en 1 lightjockey. Mocht er iemand verhinderd zijn, zal degene die verhinderd is niet komen. Met de opbouw kunnen er meer personen aanwezig zijn.

  2. Het team zal nuchter en niet onder invloed van drank en/of drugs uw muziek/show komen verzorgen. Ook zal het team geen wapens dragen en geen drugs en/of wapens verhandelen.


§2: Kosten

  1. Met de kosten die wij rekenen voor ons team, betaald u het hele team, ongeacht het aantal personen, de hoeveelheid materiaal en de muziek die wij verzorgen

  2. De kosten van het team, de muziek en de apparatuur zal €10,- per uur kosten. Voordat uw feest/evenement zal plaatsvinden, zal er een aanbetaling van €50,- voldaan moeten worden door de klant. Dit geldt anders, indien er een speciale aanbieding of als er andere afspraken zijn gemaakt. Door omstandigheden kan er tijdelijk geen transacties via de bank plaatsvinden. Het bedrag zal tijdelijk contant voldaan moeten worden.

  3. De aanbetaling, die voldaan is, onder normale omstandigheden, staat gelijk aan 4 uur muziek/show, reiskosten en de apparatuur die gebruikt wordt. Er zal verder geen kosten verrekend worden in die tijd. Indien uw feest/evenement zal worden geannuleerd om welke reden dan ook, zal u €15.- moeten voldoen als annuleringskosten.


§3: Schade

  1. Tijdens uw feest/evenement zal ons apparatuur aangesloten moeten kunnen worden op een geaard stopcontact. Dit is om schade te voorkomen aan onze apparatuur. Dit geldt niet voor de lichteffecten die eventueel aanwezig zullen zijn.

  2. Als er schade ontstaat die TIJDENS uw feest/evenement aan onze apparatuur opzettelijk wordt aangebracht, dit is inclusief het verwonden van leden van ons team, wordt dit in rekening gebracht aan de klant.

  3. De schade aan UW eigendommen, onopzettelijk aangebracht door het team, is op uw eigen risico. Het team is dan ook niet aansprakelijk voor deze schade, in welke vorm dan ook. Als één van onze teamleden OPZETTELIJK schade maakt aan UW eigendommen, is het teamlid aansprakelijk voor de schade die het teamlid veroorzaakt.

  4. Om schade te voorkomen aan het apparatuur, zal er niet gegeten en gedronken mogen worden, uitgezonderd de leden van het team. Mocht er toch schade door drank of voedsel ontstaan die niet is aangebracht door het team, zal de schade verhaald worden aan:
Ten eerste:   De persoon die de schade aanbreng.
Ten tweede: (Als de persoon niet te achterhalen is) de klant.


§4: Veiligheid

  1. Als het team of één van de teamleden wordt bestolen/bedreigd, zal het team een melding maken bij de politie.

  2. Het team zal niet draaien op grote evenementen, mits er beveiliging aanwezig is die toezicht kan houden op de situatie.


§5: Algemene zaken

  1. Als er apparatuur en muziek aanwezig is,   zal het team met goedkeuring van de klant,   dit mogen gebruiken om kwaliteit van uw feest/evenement te verhogen.

  2. Het feest is minstens een week van tevoren aangemeld om de nodige voorbereidingen te treffen.

  3. Bij een door WAN DJ-team niet georganiseerd evenement, is de organisatie verantwoordelijk voor de vergunning.


§6: Speciaal evenement

Tijdens speciale evenementen zoals houseparty's en drive-in shows is het gebruik van wapens en drugs ten zeer strengste verboden. Er zal op uw evenement ook geen wapens en/of drugs verhandeld/geconsumeerd mogen worden. Het team zal niet verder draaien als het team onder bedreiging komt te staan. Er zal aangifte gedaan worden aan de politie

Mogen er vragen zijn over deze voorwaarden, twijfelt u er dan niet over om contact op te nemen met ons!


Boeken van uw feest.


Heeft u een feest en wilt u ons team boeken?
Dat kan via Marcel Dijstelbloem.
Hij zorgt ervoor dat ons team er voor u kan zijn.
U kunt hem bellen op nummer 06 - 38 71 97 03 of mailen op djforlife1987@hotmail.com.

 


KOSTEN


Ons team in het totaal kost €10,- per uur.


U zult een aanbetaling moeten voldoen van €50.- Deze €50.- staat voor 4 uur muziek, reiskosten en apparatuur (zie voorwaarden paragraaf 4).


Op uw verzoek zal er een rekening opgesteld worden en eventueel opgestuurd naar uw postadres.


Door omstandigheden, is het tijdelijk niet mogelijk om de kosten via de bank over te maken. Dit zal tijdelijk contant voldaan moeten worden.


 


U kunt HIER een aanmeldingsformulier bekijken en printen


U kunt HIER de overeenkomst bekijken en printen.Create a Free Website